Yapay Zekadan SHIB ve XRP Coin için Temmuz Fiyat Tahminleri!

Kripto para piyasası satış dalgasıyla sarsılıyor. Lider kripto Bitcoin kritik 60 bin dolar desteğini kaybetmemek için mücadele ediyor. Piyasanın geri kalanı da tam anlamıyla kan banyosu yapıyor. Bu olumsuz ve aynı zamanda kötümser ortamda yapay zekanın SHIB ve XRP Coin için 1 Temmuz tahminlerine baktık.

Yapay zeka 1 Temmuz için XRP Coin fiyatını tahmin ediyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere 2024 yılında taraftarları, önceki yıllarda olduğu gibi, XRP’nin büyük bir geri dönüş yapacağını bekledi. Hatta Ripple’ın ABD SEC ile uzun süredir devam eden yasal savaşında belirsiz olsa da bazı olumlu gelişmelerle teşvik edildi. Bununla birlikte Ripple etrafındaki belirsizlik ortadan kalkmadı. Bu belirsizliğin ortasında XRP için 1 Temmuz fiyat hedefini ilk sunan OpenAI’nin gelişmiş ChatGPT-4o modeli oldu. Yapay zeka, 0,50 dolarlık tahmini için şu açıklamayı yapıyor:

Genel bir düşüş eğilimi gösteren son performans ve piyasa hissiyatı göz önüne alındığında, kısa vadede önemli bir yükseliş hareketi öngörmek zor. Mevcut veriler ve daha geniş kripto para piyasasının döngüsel doğası göz önüne alındığında, 1 Temmuz 2024 itibarıyla XRP için ihtiyatlı bir tahmin 0,50 dolar civarında olacaktır. Bu hedef, hafta içinde beklenen herhangi bir önemli yeni gelişme veya piyasa değişikliği olmaksızın mevcut düşüş eğilimini, son fiyat eğilimlerini ve tipik piyasa oynaklığını hesaba katıyor.

Diğer yapay zeka bot’larından XRP Coin tahmini

Microsoft Copilot oldukça gayretli olduğunu kanıtladı ve 3 fiyat hedefi sundu. Copilot’a göre, XRP en kötü senaryoda 0,519 dolara, en iyi senaryoda 0,583 dolara yükselecek. Ancak büyük olasılıkla 0,559 dolara tırmanacak.

Copilot 1 Temmuz için XRP fiyat tahminleri.

Eskiden Google Bard olarak bilinen Alphabet’in Gemini’si birçok yönden en büyük aykırı değeri verdi. Platform, XRP’nin önümüzdeki günlerde bir ralli yapmaya hazır olduğunu belirtmekle kalmadı, aynı zamanda 1 Temmuz’da yeni bir yılın en yüksek seviyesine ulaşacağını ve kendisini 0,82 dolar seviyesinde bulacağını tahmin etti.

Son olarak, çeşitli varlıkların gelecekteki fiyatlarını tahmin etme konusunda uzmanlaşmış bir platform olan PricePredictions’ın makine öğrenimi ve yapay zeka odaklı algoritmalarına başvurduk. Platforma göre, XPR’nin önümüzdeki hafta düşmesi ve yedi gün içinde 0,448881 dolar seviyesinde olması muhtemel.

Temmuz 1 için XRP fiyat tahmini. Kaynak: PricePredictions

Yapay zeka 1 Temmuz için SHIB Coin fiyatını tahmin ediyor

Shiba Inu (SHIB) fiyatını düzeltmeye devam ederken, yıl başından bu yana elde ettiği kazançları pekiştiriyor. Diğer birçok kripto para biriminde olduğu gibi, makine öğrenimi ve yapay zeka (AI) algoritmaları yakın gelecekte fiyat performansı konusunda kötümser. Gerçekten de, Nisan ortasına kadar 0,00003 dolar civarında işlem gördükten sonra, Shiba Inu’nun fiyat hareketi son birkaç hafta içinde önemli ölçüde yavaşladı, önce 0,00002 dolarlık kritik seviyenin altına düştü ve ardından kripto piyasasının düşüş eğilimini takip ederek 0,000017 doların altına geriledi.

Gelecekteki performansıyla ilgili olarak, kripto analiz ve tahmin platformu PricePredictions tarafından kullanılan karmaşık AI algoritmaları, SHIB’nin fiyatının 1 Temmuz’da 0,000014 dolar olacağını öngörüyor. Dolayısıyla meme coin’in düşmeye devam edeceğini öne sürüyor. Yapay zekanın belirlediği hedef fiyat, SHIB’in mevcut fiyatından %16,52’lik bir düşüşe işaret ediyor.

Shiba Inu fiyatı 30 günlük tahmin. Kaynak: PricePredictions

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir