Dünya Futbolunun Kalbi Bu 3 Maçla Atacak: İlk Maç Yarın! İşte 3 Süper Maçı Şifresiz Yayınlayacak Kanallar

Spor severler arka arkaya oynanacak final maçlarıyla bu sezon futbola doyacak. Bu sezon Türkiye’de Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa’da UEFA Avrupa Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi final maçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki herkesin merakla beklediği 3 final maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu yapılan açıklamada Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak final mücadelesi 23 Mayıs Perşembe günü saat 20:45’te başlayacak.

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

İstanbul’da oynanacak Beşiktaş – Trabzonspor mücadelesine özellikle şehir dışından gelen taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Maç günü stadın kapalı gişe olması bekleniyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi’nde final heyecanı İrlanda’da yaşanacak. Dublin şehrinde bulunan Dublin Arena’da oynanacak Atalanta – Leverkusen mücadelesi 22 Mayıs Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak.

ATALANTA – LEVERKUSEN MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Avrupa futbolunun en önemli iki numaralı organizasyonun final mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Atalanta – Bayer Leverkusen karşılaşması TV8,5 ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi Final mücadelesini Rumen hakem Istvan Kovacs yönetirken yardımcılıklarını ise Vasile Florin Marinescu ve Mihai Ovidiu Artene üstlenecek. Mücadelenin 4’Üncü hakemi ise Slovak Ivan Kruzliak olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ 2024 NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi finalinde Dortmund ve Real Madrid kozlarını paylaşacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde en önemli organizasyonunun final heyecanı bu yıl İngiltere’de yaşanacak.

Dortmund – Real Madrid finali 1 Haziran Cumartesi günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadelenin yayıncı kuruluşuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BORRUSSIA DORTMUND – REAL MADRİD MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Londra şehrindeki Wembley’de Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasını Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic yönetecek.

Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic üstlenecek. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi ise Fransız François Letexier olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir